• Geen producten in het winkelmandje
Image Alt
  >  Zwemluier baby

Zwemluier baby

Ga jij graag met je baby zwemmen? Kies dan voor een vrolijke of stoere zwemluier baby van Bumsies! Ze zien er een stuk leuker uit dan de wegwerp zwemluiers en gaan ook nog eens een lange tijd mee. Ze kunnen namelijk al gedragen worden vanaf de geboorte tot aan een leeftijd van ongeveer 3 jaar (± 15 kilo) omdat ze verstelbaar zijn door middel van drukknoopjes. Een stuk voordeliger voor je portemonnee dus en ook nog eens milieuvriendelijker! Na het zwemmen kun je de zwemluier eenvoudig uitspoelen of wassen in de wasmachine.

Laden...
9.99
9.99
9.99
9.99
9.99
9.99
9.99
9.99

Zwemluier baby

Een stuk voordeliger en milieuvriendelijker!

De zwemluier baby wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs voor zowel jongens als meisjes. We raden aan om minimaal 2 zwemluiers mee te nemen als je met je baby gaat zwemmen. Wanneer je kleintje dan toch een grote boodschap heeft gedaan, heb je altijd nog een extra schone zwemluier bij de hand en kun je ongestoord verder zwemmen. Bekijk ons volledige assortiment in onze webshop.

Wasbare luier

Het milieuvriendelijke alternatief voor wegwerp luiers!

Naast een wasbare zwemluier baby verkopen wij ook wasbare luiers met dezelfde voordelen als de zwemluiers; beter voor je portemonnee, milieuvriendelijker en ook nog eens beter voor het tere babyhuidje!

Het klinkt misschien ouderwets maar een wasbare luier wordt steeds populairder. Er zijn namelijk verschillende systemen met heel veel leuke designs te koop. Het is maar net wat je zelf prettig vind. Hou je van het gemak van een wegwerp luier? Dan kun je kiezen voor een 1-delig systeem. Deze luier kan in z’n geheel in de was (in plaats van in de prullenbak). Heb je een grote plasser? Dan kun je kiezen voor een 2-delig systeem. Deze kun je extra boosten met extra inleggers zodat je geen last krijgt van lekkages. Voor de allerkleinsten hebben we zelfs new born luiers in het assortiment. Voor ieder wat wils dus!

Ben je nieuwsgierig geworden? Op Bumsies.nl vind je ons volledige assortiment en vind je meer informatie over onze wasbare luiers en de verschillende systemen.

Nieuwsbrief ontvangen?