• Geen producten in het winkelmandje
Image Alt
  >  Zwemluier wasbaar

Zwemluier wasbaar

Heb jij al zo'n vrolijke of stoere zwemluier wasbaar van Bumsies voor je kleintje in de kast liggen? De zwemluiers zien er niet alleen fantastisch uit maar ze zitten ook nog eens erg fijn. Zo kan je kindje extra genieten van het zwemmen.
Het grote voordeel ten opzichte van wegwerp zwemluiers is dat je de zwemluier na het zwemmen kunt uitspoelen of, wanneer de zwemluier erg vervuild is, kunt wassen.
Daarbij is de zwemluier wasbaar verstelbaar door middel van drukknoopjes. Dat wil dus zeggen dat de zwemluier te gebruiken is bij kinderen van ongeveer 5 tot 15 kilo.

Laden...
9.99
9.99
9.99
9.99
9.99
9.99
9.99
9.99

Nieuwsbrief ontvangen?

    Zwemluier wasbaar

    Een stuk voordeliger en beter voor het milieu!

    De zwemluier wasbaar wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. Ze zien er namelijk veel leuker uit dan de wegwerp zwemluiers en ze zijn een stuk beter voor je portomonnee. Ze kunnen namelijk gewoon mee met de dagelijkse was. Hierdoor is er een stuk minder afval en doe je het milieu dus ook een groot plezier. De wasbare zwemluiers zijn in verschillende vrolijke en stoere printjes te verkrijgen voor zowel jongens als meisjes. Doordat de zwemluiers te verstellen zijn door middel van drukknoopjes, kunnen ze gebruikt worden vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 3 jaar.